Residence Leung by KC Design Studio

Modern apartment designed by KC Design Studio located in Taiwan.

Drawings

Description by KC Design Studio

More than thirty years old house improved the defect of original patterns makes the residents feel new lifestyle. Because population decline and a lot of traveling collection. We try to re- arrangement of space, and design an open and free environment. Besides, the way of displaying their collections is also the other point.

Although the original partitions make the privacy, it obstructs the entry of light and air. According to the base facing west and the L- shaped of plan, we divide the space into two more complete parts and redefine public (open) to private (hidden) characteristics of the space.

The gap of two blocks provides a chance of sunshine and air into house. And three layers creative different and contrast elevation of space. We hope resident can live comfortably here with abundant nature in this concrete city.

Visit KC Design Studio

- by Matt Watts

Gallery

Recommended