House in San Vicente de Paul by Balzar Arquitectos

Redesigned in 2020 by Balzar Arquitectos, this luxurious apartment is located in Valencia, Spain.

Description

The completed project consisted of renovating a single-family dwelling located in a neighbourhood on the outskirts of the city of Valencia.

The home sits on the end of a row of terraced houses, which form part of a residential complex created at the beginning of this century.

The new layout of the ground floor defines a continuous space in which the kitchen and living room are separated only by items of furniture positioned in the centre of the space, together with a double-sided fireplace.

The materials selected for this project aim to create a clean, serene atmosphere that allows individual elements to stand out, presented as works of art.

Photography courtesy of Balzar Arquitectos

Visit Balzar Arquitectos

- by Matt Watts

Gallery