The Bayfield by Webb & Brown-Neaves

Contemporary two-storey private residence designed by Webb & Brown-Neaves located in Perth, Australia.

The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves
The Bayfield by Webb & Brown-Neaves

Description by Webb & Brown-Neaves

Beauty, Balance and Harmony.

The Bayfield features everything you can expect from a Webb & Brown-Neaves home, with beautiful proportions, spacious rooms and those trademark elements of surprise.

On the ground floor, the kitchen stretches seamlessly to the outside, the library features a monumental stone fireplace, and the large living and dining areas resonate with the external spaces. Upstairs sits the master suite with a large walk-in-robe behind the bed, a lavish ensuite and a parents’ retreat, all positioned with a sweeping terrace balcony to take in any views.

The Bayfield by Webb & Brown-Neaves

Visit Webb & Brown-Neaves

- by Matt Watts

Gallery

Recommended