Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio

Apartment Near Vake Park is a 210 sqm contemporary home located in Tbilisi, Georgia, designed in 2021 by The Wall Design Studio.

Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 1
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 2
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 3
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 4
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 5
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 6
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 7
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 8
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 9
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 10
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 11
Apartment Near Vake Park by The Wall Design Studio - 12

Description

The apartment is in the center of Tbilisi, the most prestigious district and it has views of Vake park. The main task for the designer was to create a very colorful and calm space at the same time The apartment is located on the 7th floor of a multi-story multifunctional building.

The total area of the apartment is 210 sq.m. It Has an entrance hall, 2 bedrooms, and 1 master bedroom with bathroom, 2 bathrooms, separate kitchen, living, and dining rooms are together separated with electrical fireplace with water vapor and LED lights in the middle of the area. The Fireplace is equipped with a water reservoir and an evaporator turns water into a mist and it has a moistening function as well.

The apartment has a continuous panoramic view from the 7th floor of Tbilisi from east to southwest, which led to a design decision between the living room and the bedroom – The interior is decided in several colors, such as cozy white(dominant color), pink shades and teal to increase the space and make it bright and cozy as well. Designers used floor-to-ceiling wall doors without frames to make the ceiling higher than it is. The Wall design studio has also its own furniture line and we used our branded coral color “Portal Mirror” with 3d effect and it looks like you can enter inside, so it makes space larger.

Photography courtesy of The Wall Design Studio

Visit The Wall Design Studio

- by Matt Watts

Gallery