Beach House by Auhaus Architecture

Tiny beach shack designed by Auhaus Architecture located in Barwon Heads, Victoria, Australia.

Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture
Beach House by Auhaus Architecture

Description by Auhaus Architecture

An extensive renovation of a tiny weatherboard beach shack in Barwon Heads. The new house was to act as a semi-permanent residence and a holiday house for extended family. The renovation transforms the main house and adds a new guest pavilion, linked by a timber deck. Light and space are amplified within the original floor area by exaggerating the height of the gabled roof form and opening up the interiors with cathedral ceilings. Ancient tea trees surrounding the deck create a sculptural focal point for both pavilions and act in counterpoint to the strong geometry of the house.

Visit Auhaus Architecture

- by Matt Watts

Gallery

Recommended