Mg 1 Loft by Ghiroldidesign

Located in Mantova, Italy, this creative apartment has been designed in 2020 by Ghiroldidesign.

Description

MG1 LOFT is the result of the internal restructuring of a part of a complex previously used for furniture production.

The characterizing element of the project is the wall more than 15 meters long, completely covered in canaletto walnut wood that accompanies the path from the entrance, passing through the living room and dining room to the outdoor patio.

The long warm and textured walnut wall is balanced by the use of gray for the walls and floor in microcement. Shades of gray are also used for the fabrics of the armchairs and sofas and the curtains.

the result is a very enveloping atmosphere accompanied at the entrance by a large wall completely covered in vertical green

Photography by Davide Galli Atelier

Visit Ghiroldidesign

- by Matt Watts

Gallery