Geometry Apartment by Blackhaus

This inspiring apartment located in the Polish city of Krakow, has been designed in 2020 by Karol Cieplinski of Blackhaus.

Description

The apartment has a very clear, geometric division into individual zones. The suspended ceiling above the kitchen area clearly separates it from the living room space and at the same time creates a white, kitchen module inserted into this space. The kitchen – completely white – is complemented by golden accents of a golden tap and sink. To enhance the impression of minimalism in the kitchen, no handles were used – the drawers were equipped with an electric opening system. Thanks to this, we have one, large surface with only visible divisions of the kitchen fronts.

Photography by Bartlomiej Senkowski

Visit Blackhaus

- by Matt Watts

Products You May Like

Gallery