RGV House by Dank Architectes

Completely redesigned in 2019 by Dank Architectes, RGV House is a modern two-story house located in Caluire-et-Cuire, France.

Description

The RGV project is built around an old typical one story house built in the 50’s.

The spirit of this renovation/extension was to connect the beautiful garden and the pool to the house

In the 50’s, houses were not build with this idea in mind, design of windows and doors were just done for a useful purpose, not leisure.

Nowadays things have changed and we want to enjoy our exteriors as much as interiors.

With this idea in mind, DANK designed a concrete extension that reconciliates and intertwines those two spaces.

Photography courtesy of Dank Architectes

Visit Dank Architectes

- by Matt Watts

Products You May Like

Gallery